Private Art Shoot

Pursuit your Inner Beauty 

De Private Art Shoot bestaat uit een fotoshoot en een bewerking van de foto tot een foto op maat, die je als een uniek kunstwerk kunt beschouwen.

 

Het vastleggen van jezelf op een manier die wij Feminizing noemen: het extravagante stukje vrouw naar voren brengen die je in je hebt. Een foto zoals je jezelf het liefst ziet na het zien van een mooie film, show of droom.

 

Ook een bepaalde puurheid en kracht zal je hierin zien met flair en ambiance.

 

#WeCreateDreams

 

Enkele aandachtspunten:

 

1 - De foto’s worden genomen door Annemarie en/of Edwin Voûte of een fotograaf die wij inhuren. Het auteursrecht dragen wij af. Nadat alle foto's zijn bewerkt, vernietigen wij de foto’s. Wij zullen nooit zonder voorafgaande toestemming foto's publiceren of anderszins gebruiken;

 

2 - Annemarie doet doet de bewerking van de foto’s en zij denkt graag mee over de ambiance en styling qua kleding of lingerie / schoeisel;

 

3 - Mogelijk heb je zelf ideeën over wat voor soort foto. Of je kijkt in de collectie van Seulement Femmes om daar wat ideeën op te doen. In onze studio in Schiedam hangen veel foto’s uit de collectie, daar kun je dan goed zien hoe de verschillende materialen uitkomen, zoals een foto op dibond of canvas en dan kun je bijvoorbeeld kiezen uit mat of glanzend en met of zonder lijst, ingeval je de foto aan de muur zou willen hebben.

 

4 - Locatie: dat kan bij iemand thuis zijn of elders, bijvoorbeeld een hotelkamer. Wij kunnen naar een locatie op zoek gaan;

 

5 - Er zijn foto’s met kleding, lingerie en ook (gedeeltelijk) naakt. Diverse stijlen mogelijk, van romantisch, sjiek tot gewaagd. Maar altijd stijlvol.

 

Het model kan kiezen voor herkenbaar of niet herkenbaar op de foto;

 

6 - Make-up doet het model meestal zelf en qua styling heeft het model meestal eigen kleding en/of lingerie. Maar ook dat kunnen we verzorgen. Dat geldt ook voor schoenen / laarzen en accesoires zoals maskers;

 

7 - Verder is er de vraag hoeveel bewerkte foto’s je zou willen en of je de foto(‘s) uiteindelijk zou willen afdrukken op dibond of canvas, zodat je die aan de muur kunt hangen. Daar kunnen we ook voor zorgen.

 

Je kunt er ook voor kiezen om van ons alleen het digitale bestand te krijgen met de bewerkte foto(‘s);

 

Qua prijs moet je denken aan EUR 1250, daar zit alle tijd in voor de intake, shoot, bewerking van de foto’s en verdere service. Bij een shoot schieten wij al gauw meer dan 100 foto’s en wij laten je dan eerst een selectie zien van zo’n 20 foto’s. Een selectie daarvan, 1 tot 3 stuks, die wij met je doornemen, gaat Annemarie dan bewerken. Uiteraard krijg je tussendoor concepten te zien, zodat Annemarie indien nodig aanpassingen kan doen. Uiteindelijk komt er 1 bewerkte foto uit. Per extra bewerkte foto komt er 300 euro bij.

 

Indien er een locatie moet worden geregeld, zoals een hotel of leegstaand pand, en/of een stylist en/of een make up artist, komen daarvan de kosten erbij.

 

Edwin en Annemarie Voûte

 

Tel +31 651 922 582 of contactpagina